Deverbeteringparket.nl is de exclusieve partner in Hilversum van egaliseren.nl

De verbetering parket is de specialist op het gebied van het egaliseren van vloeren en het schuren en renoveren van allerlei houten vloeren.

De verbeteringparket heeft meerdere locatie’s in Nederland vanuit waar wij werken, zo hebben we altijd een locatie bij jou in de buurt en kunnen wij landelijk werken maar met regionale service.

Vloer egaliseren

Het egaliseren van een vloer is een belangrijke stap in het uiteindelijke resultaat. Als het egaliseren van de ondervloer niet goed gebeurt zal dit te zien zijn bij de oplevering van de vloer. Naast onze ruim 20 jaar ervaring maken wij ook gebruik van de beste materialen voor optimaal resultaat.

We gebruiken Semi-snelle gipsegalisatie met ingebouwde kleurindicator om droging te bepalen. De slimme goed vloeiende egalisatie met toegepast calciumsulfaat bindmiddel met Level Plus Effect S voor laagdiktes tot 10mm.
De egalisatie wordt groen als deze gemengd wordt met water en verandert naar een zalmroze kleur als deze droog is.

Zo communiceert de egalisatie zelf wanneer deze droog is! Handig, betrouwbaar en intelligent!

Vloer schuren

Het schuren van je vloer kan een compleet andere uitstraling geven aan de ruimte. Dagelijks gaan wij op pad om houten vloeren een nieuw leven in te blazen. Hiervoor maken wij gebruik van hoogwaardig gereedschap dat in elke ruimte uit de voeten kan. Wil jij je vloer laten schuren? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We informeren je graag.

Vloer renoveren

Bij het renoveren van een houten vloer is geen klus hetzelfde, dit maakt het ook zo leuk om te doen. We komen graag met je in contact om jouw vloer te bekijken.

In sommige gevallen is het schuren en waxen van de vloer voldoende waarbij bij een andere vloer weer een hele andere aanpak nodig is. Wij durven onszelf de experts op het gebied van houten vloeren te noemen en adviseren je dan ook graag bij de aanpak van jou vloer.

Gratis offerte

Ben je benieuwd geworden wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De verbetering parket

Andreasplein 70
1058 GD Amsterdam
06-11000184

 

 

Vraag direct een gratis offerte aan en kom in contact met de verbetering parket

 

  Voornaam*
  Email*
  Postcode*

  Soort klus: Vloer verwijderenVloer egaliserenVloer leggen

  Aantal m2

  Eventuele opmerkingen


  Wesley

  Bij egaliseren.nl zit je goed!

   

  Proffesionals uit jouw regio 

   

  Ontvang een scherpe offerte  

   

  1000+ tevreden klanten