Jouw vloer- totaal partner

Vloerverwarming aanleggen, sleuven van de vloerverwarming laten dicht zetten, vloer egaliseren en de pvc vloer laten leggen zijn allemaal onderdelen van 1 groot project, namelijk het krijgen van een mooie nieuwe vloer. Waarom al deze klussen uitbesteden aan 4 verschillende partners terwijl er ook één vloer- totaal expert is?

Wij helpen je graag van A tot Z met jouw nieuwe vloer.

Één aanspreekpunt, één planning & één einddoel, een prachtige nieuwe vloer!

jouw totaal partner

Jouw vloerverwarming- specialist

Waarom kiezen voor vloerverwarming?

Omdat het de meest efficiënte en comfortabele manier is om je huis te verwarmen!

In tegenstelling tot radiatoren, die alleen de lucht in een kamer verwarmen, verwarmt vloerverwarming de hele vloer gelijkmatig, waardoor er een aangename en constante warmte in de kamer ontstaat. Bovendien is vloerverwarming onzichtbaar en neemt het geen ruimte in beslag, waardoor je meer flexibiliteit hebt bij het indelen van je kamers.

En wist je dat vloerverwarming ook energiezuiniger is dan radiatoren? Doordat de warmte vanaf de grond opstijgt, kun je de thermostaat een paar graden lager zetten en toch dezelfde comfortabele warmte behouden.

Dus als je op zoek bent naar de meest efficiënte, comfortabele en stijlvolle manier om je huis te verwarmen, kies dan voor vloerverwarming!

Wij komen graag met je in gesprek over welke mogelijkheden die wij je kunnen bieden op het gebied van vloerverwarming.

Sleuven dichtzetten

Wist je dat het dichtzetten van de sleuven na de installatie van vloerverwarming essentieel is voor een optimale werking en energie-efficiëntie?

Als de sleuven niet worden afgedicht, kan de warmte uit de vloer ontsnappen en worden verspild, wat kan leiden tot hogere energierekeningen en een minder comfortabel huis.

Door de sleuven af te dichten, zorg je ervoor dat de warmte in de vloer blijft en optimaal wordt verdeeld, waardoor je een comfortabeler en energiezuiniger huis hebt. Dus als je net vloerverwarming hebt geïnstalleerd, zorg er dan voor dat de sleuven worden afgedicht voor de beste prestaties en comfort!

Voordat wij een vloer egaliseren zullen wij de sleuven dus altijd eerst dichten met een flexibele mortel.

Vloer egaliseren

Wist je dat het egaliseren van de ondervloer voordat je een nieuwe PVC-vloer installeert essentieel is voor een duurzame, mooie en comfortabele vloer?

Oneffenheden, bulten en scheuren in de ondervloer kunnen ervoor zorgen dat de nieuwe vloer niet goed ligt, wat kan leiden tot beschadiging van de vloer en een oncomfortabele loopervaring.

Door de ondervloer te egaliseren, zorg je ervoor dat de nieuwe vloer gelijkmatig ligt en blijft liggen, waardoor de levensduur van de vloer wordt verlengd en de kans op beschadiging wordt verminderd.

Bovendien zorgt het egaliseren van de ondervloer voor een glad oppervlak, wat het gemakkelijker maakt om de nieuwe PVC-vloer te leggen en te onderhouden.

Nieuwe pvc vloer

Na het eventueel installeren van vloerverwarming en het egaliseren van de ondervloer begint het leukste gedeelte, namelijk het leggen van jouw nieuwe pvc vloer.

De grootste voordelen van een pvc vloer zijn:

 • PVC-vloeren zijn bijzonder duurzaam en bestand tegen krassen, vlekken en slijtage.
 • PVC-vloeren zijn eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Je hebt geen speciale schoonmaakmiddelen of apparatuur nodig om de vloer schoon te houden.
 • PVC-vloeren zijn waterbestendig en zijn daarom geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes zoals keukens, badkamers en wasruimtes.
 • Geluidsreductie: PVC-vloeren hebben van nature geluidsisolerende eigenschappen, waardoor ze het geluid van voetstappen en andere omgevingsgeluiden dempen.
 • Esthetische veelzijdigheid: PVC-vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en patronen, waardoor je de vloer kunt aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren en interieurontwerp.

Kortom, PVC-vloeren zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk, waterbestendig, geluidsabsorberend, veelzijdig en relatief gemakkelijk te installeren.

In overleg nodigen we je uit in onze showroom om al onze pvc vloeren te bekijken en dan leggen we je ook graag ons all-in concept uit.

Mogen onze partners binnenkort ook bij jou de vloer komen egaliseren?

  Voornaam*
  Email*
  Postcode*

  Soort klus:

  Aantal m2

  Eventuele opmerkingen


  Wesley

  Bij egaliseren.nl zit je goed!

  2750+ tevreden klanten

  Ontvang een scherpe offerte  

  Professionals uit jouw regio