2 oktober 2019

Weer een nieuwe partner

Onlangs hebben wij weer een nieuwe partner toegevoegd aan ons netwerk en hier zijn we heel trots op! Deze keer kunnen we Barbovloeren uit den bosch verwelkomen als nieuwe partner in den bosch. 

Barbovloeren

Barbovloeren is gevestigd in ‘S-Hertogenbosch en is al jaar en dag de specialist op het gebied van duurzame afwerking van zowel wanden en vloeren voor particulieren en zakelijke klanten.

Het klantenbestand is zeer divers te noemen van het egaliseren van nieuwbouw, particuliere woningen, complete kantoren, ziekenhuizen, loodsen, etc

Door de persoonlijke benadering is het prettig werken met barbovloeren, hier nemen ze nog echt tijd voor de klant en gaan ze samen met de klant doelgericht te werk. Het inventariseren van de klus is hierbij erg belangrijk. 

Wat zijn de wensen, hoe moet het eindresultaat eruit zien, wanneer is de klus een succes, wat is de planning van de klus en niet geheel onbelangrijk, welk budget is er beschikbaar.
Al deze vragen worden doorlopen voordat ze definitief tot een deal komen met de klant. Openheid en transparantie zijn hierbij de belangrijkste factoren.

Waarvoor kun je bij Barbovloeren terecht?  

Barbovloeren is een fullservice bedrijf waardoor je van a tot z geholpen kan worden, wel zo fijn! 1 aanspreekpunt voor alle vragen. Daarnaast is bijna alles mogelijk door het grote assortiment aan vloermogelijkheden.

  • Gietvloer (renovatie)
  • Betoncire / woonbeton
  • Industrievloeren
  • Egaliseren / Egaliseren in kleur
  • Onderhoud

Hoewel ze gevestigd zijn in denbosch hebben ze een groter werkgebied, schroom dus niet om contact met ze op te nemen als je niet gevestigd bent in DenBosch.

Met een nieuwe partner in den bosch,  barbovloeren hebben we weer een echte specialist aan ons kunnen binden en daar zijn we blij mee.

Vraag een offerte aan op www.egaliseren.nl of neem direct contact op.