Vloer egaliseren Geldermalsen

Vloer laten egaliseren in Geldermalsen

Waar meerdere mensen tapijt of bijvoorbeeld laminaat kunnen leggen, moet de basis vaak door een professional gedaan worden. Egaliseren.nl egaliseert vloeren in Geldermalsen en omgeving. Vakkundig werkt zorgt voor een egale basis waardoor jouw vloer beter tot zijn recht komt. Dit gebeurt snel, binnen twee dagen is dit klusje geklaard. Hier staat geen torenhoge prijs tegenover, wij werken met realistische prijzen om te zorgen dat het voor iedereen aantrekkelijk is. Een gloednieuwe vloer met een oneffen ondervloer is namelijk niet de bedoeling. Ontzettend zonde voor iets dat makkelijk voorkomen kan worden.

Waarom Egaliseren.nl?

Laatste aanvragen in Vloer egaliseren Geldermalsen

Hoe gaat dit in zijn werk?

Ten eerste wordt jouw oude vloer eruit gehaald of dit heb je al zelf gedaan, dat kan natuurlijk ook. Er wordt vervolgens een lijmlaag aangebracht waardoor de vloer beter hecht met het egaline. De egaline zal gelijkmatig en vlak worden verdeeld en het zal ook worden ontlucht. Dit om te voorkomen dat er bubbels in de vloer komen en te garanderen dat het een effen resultaat geeft. De egaline moet vervolgens goed uitharden en heeft minimaal 12 uur nodig om te drogen. Het lijkt misschien een hele klus, maar bij Egaliseren.nl is deze klus zo geklaard voor een vriendenprijs.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Hoe veel gaat dit kosten, gezien het oppervlakte dat je wil laten egaliseren? Dat is altijd lastig in te schatten zelf en een hele goede vraag. Je kan heel makkelijk en vrijblijvend een offerte aanvragen. Zo weet je precies hoe veel het gaat kosten en hoe lang het gaat duren. Onze deskundigen kunnen ook langskomen om advies op maat te geven als je dit zou willen. Een goede vlakke en gladde ondervloer zorgt voor minder slijtage van de vloer en minder beschadiging. En dat voor een betaalbare prijs met vakkundige werknemers.

Vloer egaliseren Geldermalsen