Vloer egaliseren Gieten

Vloer egaliseren in Gieten door Egaliseren.nl

Wil jij een vlakke gladde vloer om er vervolgens een nieuwe vloer op te (laten) leggen? Dan Helpen wij je graag! Wij egaliseren bijna dagelijks in de regio Gieten, Marwijksoord, Rolde & Annen. Het goed egaliseren is misschien het belangrijkste proces bij het leggen van een nieuwe vloer. Het is logisch dat de ondervloer het resultaat bepaald, een vloer kan nooit netjes gelegd worden als de ondervloer niet strak is geëgaliseerd en wij helpen je hier graag mee.Twijfel niet langer en vraag een gratis offerte aan voor het laten egaliseren van je vloer.

Waarom Egaliseren.nl?

Wij egaliseren op alle soorten vloeren

Vloer egaliseren Gieten kan je helpen bij het egaliseren van allerlei vloeren. Iedere ondergrond heeft wel een ander proces nodig voor de beste dekking. Of het nu gaat om het egaliseren van een zandcement vloer, een houten vloer of een laminaat vloer wij klaren iedere klus. In sommige gevallen is de ondervloer dermate slecht dat wij deze vloer zullen moeten verwijderen. Verwijder je de vloer liever zelf? Geen enkel probleem, zorg er dan voor dat de vlak egaal en stofvrij is zodat wij de beste dekking kunnen garanderen.

Stappenplan van het vloer egaliseren in Gieten

Het laten egaliseren van je vloer klinkt voor de meeste mensen als een enorme klus waar je dagen mee zoet bent. Geloof ons, dat valt echt reuze mee!In het kort zullen we de klus even met je doornemen.Zoals aangegeven kunnen we alle vloer egaliseren mits deze zorg dragen voor een goede ondergrond voor de egaline. Wij zorgen er dus altijd voor dat de vloer vet- en stofvrij is. Na een inspectieronde zullen we beginnen met het aanbrengen van de primer, deze primer zorgt ervoor dat de egaline later nog beter hecht. Als de primer is aangebracht beginnen we met het daadwerkelijk egaliseren. Deze klus moet relatief snel gebeuren omdat de egaline goed vloeibaar moet zijn om uit te smeren. Zodra de hele ruimte netjes is voorzien van een egaline-laag zullen wij met een prikroller al het lucht uit de vloer halen. Na deze stap hebben we alleen nog een aantal uren geduld voordat de laag is droog is en je er weer overheen kunt lopen. Dit valt best mee toch?Vraag een gratis offerte aan voor het vloer egaliseren in Gieten en wij zullen je voorzien van een scherpe offerte.

Vloer egaliseren Gieten