Vloer egaliseren Hippolytushoef

Nieuwe vloer in Hippolytushoef

Heb je een nieuw huis gekocht of ben je je woning aan het opknappen? Dan kan het zijn dat je een nieuwe vloer wilt leggen. Voordat je dat doet, is het verstandig de vloer te laten egaliseren door een expert. Op Egaliseren.nl vindt je snel een vakman uit de buurt van Hippolytushoef.

Waarom Egaliseren.nl?

Goede prijs, perfecte vloer

Het is belangrijk dat een ondervloer perfect ligt. Daarmee bedoelen we dat de vloer mooi egaal en strak is. Zo kun je er straks een nieuwe vloer op leggen. Veel mensen denken dat het laten egaliseren van een vloer peperduur is. Toch valt dat wel mee. Zelf leggen en alle gereedschappen en materialen moeten kopen is soms zelfs duurder dan het inhuren van een specialist. Op Egaliseren.nl vind je een vakman in Hippolytushoef voor een prima prijs.

Waarom een vloer egaliseren?

Wie een vloer eerst egaliseert voordat hij of zij een vloer legt, bereikt een mooier eindresultaat. Het levert bovendien minder slijtage op. Dat komt ook doordat een goede ondervloer goed aansluit op de bovenvloer. Vocht krijgt dan geen kans om ertussen te komen. Het levert ook voordeel op bij het aanleggen van de nieuwe vloer: het leggen van een vloer op een egale ondergrond gaat stukken sneller en makkelijker. Zo bespaar je op de tijd en dus ook op de kosten.

Een vakman werkt in een aantal stappen. Eerst moet de ondervloer schoongemaakt worden. Dat wil zeggen dat de ondervloer helemaal stofvrij moet worden gemaakt. Daarna wordt de vloer gelijmd, zodat de primer en de egaline erop kan. Dat zorgt voor een betere hechting. Daarna verdeelt de expert de egaline gelijkmatig. Het wordt ook ontlucht, voor een vlak en effen effect. Na het uitvlakken van de egaline moet de vloer drogen. Afhankelijk van de dikte van de vloer duurt het 12 uur of meer om de vloer goed te laten drogen. Daarna kun je aan de slag met het leggen van laminaat, tapijt, vloerbedekking of wat je ook maar op de vloer wilt hebben.

Vloer egaliseren Hippolytushoef