Vloer egaliseren Kesteren

Vloer laten egaliseren in Kesteren

Woon je in de omgeving van Kesteren of in Kesteren zelf? En ben je aan het kijken naar een nieuwe vloer maar weet je niet waar je moet beginnen? Begin bij het begin en ga naar Egaliseren.nl. Wij zorgen voor een mooie geëgaliseerde vloer zodat jouw tapijt, tegels of houten vloer nog beter tot zijn recht komt en jaren lang mee kan gaan. Geen torenhoge prijskaartjes, deskundig advies en echt vakwerk. En dat gewoon in de omgeving van waar je woont. Zo zorg je ervoor dat je een mooie vloer hebt en kan behouden.

Waarom Egaliseren.nl?

Hoe werkt egaliseren?

Het egaliseren van een vloer is een proces dat tussen de 24 en 48 uur duurt. Het begint met het stofvrij maken van jouw vloer om vervolgens een laag met lijm aan te brengen. Dit zorgt voor betere hechting. Hierna zal de egaline worden verdeeld en ontlucht voor een vlak en effen resultaat. Dit is belangrijk zodat er geen bubbels in de ondervloer komen te zitten die je vervolgens door de vloer heen ziet. Vervolgens heeft de egaline nog minimaal 12 uur nodig om te drogen. Zorg dus dat je het tijdig plant zodat je weet dat je niet meer op de vloer hoeft te lopen wanneer het moet drogen.

Overtuigd, en nu?

Als je bent overtuigd van het nut van een egale vloer onder bijvoorbeeld jouw houten vloer, dan is het handig als je een offerte aanvraagt. Dit is geheel gratis en vrijblijvend, je zit namelijk nog helemaal nergens aan vast. Het personeel doet dan een voorstel gebaseerd op wat jij hebt doorgegeven en wij kunnen jou ook deskundig advies komen geven op locatie. Mocht je dan met Egaliseren.nl in zee gaan, dan zullen wij het vakkundig en netjes afwerken zodat je een prachtige vloer kan leggen of laten leggen!

Vloer egaliseren Kesteren