Linoleum vloer verwijderen

Linoleum vloer verwijderen? Ook dit is een van de diensten, die wij graag voor je uitvoeren. Een linoleum vloer verwijderen is geen gemakkelijke klus. Zonder de juiste gereedschappen en gedegen kennis, is dit dan ook haast niet te doen. Maak het jezelf dus niet onnodig moeilijk en huur Egaliseren.nl in.

Het verwijderen van linoleum vloeren kun je met een gerust hart aan onze vakmannen overlaten. Zij hebben ruime ervaringen met het verwijderen van vloeren, van elk materiaal. Wis je al dat oude linoleum vloeren asbest kunnen bevatten?

Het is belangrijk dat je de fijne vezels die vrijkomen tijdens het verwijderen niet inademt. Heb je twijfels over asbest in de oude linoleum vloer, laat deze dan eerst onderzoeken en stel jezelf niet onnodig bloot aan gevaarlijke stoffen.

Deze komen vrij tijdens het verwijderen van de linoleum en vormen een gevaar voor uw gezondheid. Deze tijdrovende en mogelijk ongezonde klus, is werk voor professionals. Die de gevaren kennen en hier rekening mee houden.

De vloer van linoleum is een slijtvaste vloerbedekking die een aantal millimeters dik is en een die je niet zomaar los krijgt. Om die reden is een linoleum vloer verwijderen, dan ook best ingewikkeld. Gelukkig bent je bij Egaliseren.nl terecht gekomen en weten wij ons wel raad met het verwijderen van allerlei soorten vloeren.

Tijdens het verwijderen zien wij erop toe dat de ondergrond niet beschadigt raakt. Dit doen we onder meer door professionele apparaten in te zetten. Hiermee verwijderen wij de linoleum vloer vakkundig en snel.

Je kunt ons naast het verwijderen van de vloer ook inzetten om deze na afloop te egaliseren. Wil je hier mee over weten? Klik dan hier en ontdekt de mogelijkheden.

Zodra je bij ons een gratis offerte aanvraagt, zal een van onze partners je bellen voor het maken van een afspraak. Om de linoleum vloer te onderzoeken. Tijdens deze afspraak bekijken zij in welke ruimtes deze ligt en hoe deze is gelegd. Beschikt de ruimte over veel moeilijk bijkomende stukken zoals trappen of schuine hoeken, dan zullen wij met handgereedschap aan de slag dienen te gaan.

Bij rechte ruimtes kunnen wij een machine gebruiken, die grote oppervlaktes in een keer kan verwijderen. Afhankelijk van het werk dat er uitgevoerd dient te worden zullen wij je een offerte aanbieden met daarin een duidelijk overzicht van de kosten en de verwachtte tijdsduur van de klus.

Is een linoleum vloer verwijderen goedkoop? Het is misschien een uitgave die je liever niet doet. Maar goedkoop is ook wel duurkoop kunnen we stellen. Als je geld wilt besparen door deze klus zelf te doen, dan ben je niet de eerste die zichzelf op de kosten jaagt.

Zelf klussen kan handig zijn, maar niet als je geen ervaring heeft met het verwijderen van linoleum. In dit geval kan het zelfs duur uitvallen, doordat de vloer onnodig beschadigt raakt en hierdoor hersteld dient te worden. Voorkom dit soort kosten door ons professioneel en vakkundig klusbedrijf in te huren. Neem dan snel contact op en wij helpen je graag!

 

Uiteraard wil je voor een schappelijk tarief de linoleum vloer verwijderen, bij Egaliseren.nl hanteren we dan ook scherpe prijzen. Die ook binnen budget zullen passen, voor de mogelijkheden adviseren wij je om een gratis offerte aan te vragen.

Bij het vaststellen van de linoleum vloer verwijderen kosten, houden wij rekening met een aantal verschillende factoren, deze bestaan onder meer uit:

 • aantal m2, bij grotere oppervlaktes wordt de m2 prijs goedkoper
 • aantal ruimtes en hun indeling (veel schuine hoeken of moeilijk toegankelijke plekken)
 • inclusief opruimen en afvoeren of exclusief?

Door deze factoren kunnen wij je op voorhand dus geen prijsopgave geven. Pas na beoordeling van het werk, de benodigde materialen en de uren die er nodig zijn, kunnen wij je een prijsopgave aanbieden. Met daarin een duidelijke begroting van de linoleum vloer verwijderen kosten.

Bij het verwijderen linoleum vloeren blijven er vaak veel lijmresten over. Waardoor het leggen van een nieuw vloer bemoeilijkt wordt en deze niet egaal zal zijn. Uiteraard kunnen wij deze lijmresten voor je verwijderen op een vakkundige en machinale manier.

Dit kunnen wij overigens ook doen met coatings en verfresten op de vloer. Waardoor de oude vloer mogelijk niet geëgaliseerd hoeft te worden. Wil je de vloer liever wel laten egaliseren dan kunnen wij een mooie totaalprijs voor je berekenen, inclusief egaliseren.

Als je geen ervaring heeft met linoleum van de vloer verwijderen, dan is dit een erg zware en tijdrovende klus. Het linoleum is veelal vast gelijmd of vast gespijkerd tijdens het leggen. Voor het verwijderen hiervan heb je professionele machines nodig. Daarnaast kun je de ondervloer beschadigen door dit zelf te doen. Waardoor het leggen van een nieuwe vloer geen mooi resultaat oplevert. Wij adviseren je dan ook met klem dit door ons vakkundig en ervaren personeel te laten uitvoeren.

Zij zullen onder meer een stripmachine inzetten, waarmee ze grote oppervlakten tegelijkertijd kunnen verwijderen. Waarbij het bijkomende voordeel is dat er minder lijmresten over blijven. Door hun ervaring en kennis op dit gebied zullen zij voorkomen dat je onverwachte kosten hoeft te maken.

Vraag direct een gratis offerte aan en kom in contact met  de specialist uit jouw regio!

  Voornaam*
  Woonplaats*
  Aantal m2

  Eventuele opmerkingen


  Wesley

  Bij egaliseren.nl zit je goed!

   

  1000+ tevreden klanten

  Ontvang een scherpe offerte  

  Proffesionals uit jouw regio