Beton coating

Het aanbrengen van beton coating op uw garagevloer, die van de badkamer, keuken, balkon, garage of buiten? U treft het, ook deze klus kunnen wij voor u klaren. Lees snel verder en vergeet geen offerte aan te vragen, zodat u gebruik kunt maken van onze diensten.Egaliseren.nl is alle markten thuis als het gaat om vloeren. We kunnen deze egaliseren, verwijderen, onderhouden en verfraaien. Waarbij we gebruik maken van diverse oplossingen. Graag vertellen wij meer over onze beton coating mogelijkheden.

Waarom kiezen voor Egaliseren.nl?

Gratis scherpe offerte binnen 2 kantooruren

All-in tarieven (Geen bijkomende kosten)

Egaliseren door heel Nederland

Direct gratis offerte

Met het aanbrengen voorzien wij de betonnen vloer van een ontzettend sterke beschermlaag. Deze is geschikt voor elke ruimte zowel binnen als buiten. Waardoor het ook in uw woning, bedrijf, werkruimtes en garage ingezet kan worden.Zodra u uw wensen aan ons doorgeeft helpen wij u graag met het maken van een goede keuze. Zodat u binnenkort ook beschikt over een nette, sterke en multifunctionele vloer.

Allereerst werken wij uitsluitend met ervaren vakmannen die meedenken in oplossingen. Zij kunnen de uitstraling van uw woning of bedrijfsruimte een compleet nieuwe look geven. In een opvallende kleur of een die rust uitstraalt, dit is aan u. Bent u de tevreden over de huidige kleur, dan is een transparante coating ook een optie.Dit is ideaal voor de bekende en erg populaire beton look. Maar ook als u uw vloer alleen wilt beschermen, is een transparante laag een van de mogelijkheden. Zit u middenin een verbouwing en wilt u zo min mogelijk vertraging oplopen? Goed nieuws! Een beton coating droogt erg snel en u kunt binnen een mum van tijd weer gebruik maken van de vloer.

Vooraf doen wij een inspectie om dit te controleren. Voor het aanbrengen van de coating is het belangrijk dat de ondergrond kwalitatief goed is en zich in een stofvrije ruimte bevind, die bovendien niet te vochtig is. Is uw vloer geschikt en mogen wij de klus voor u uitvoeren, dan verrichten wij de volgende werkzaamheden.De eerste klus is het goed reinigen van de ondergrond, met specialistisch apparatuur en daarna gaan we deze schuren of op ruwen. Na dit proces brengen we de coating aan en bent u voorzien van een strakke en fraaie betonnen vloer.

De beton coating heeft multifunctionele eigenschappen, is betaalbaar en gaat erg lang mee. Dit is een uitstekende oplossing voor vrijwel elke betonnen vloer. Naast deze eigenschappen en de vele andere voordelen, kun je de coating laten aanbrengen in diverse kleuren. Waardoor het aanstekend aansluit bij jouw huisstijl of inrichting.Liever geen kleur, dit is ook een optie. Het is namelijk ook mogelijk om de betonnen vloer te voorzien van een transparante laag. Waarbij je de ondergrond kan blijven zien. Onze vakmannen denken graag met u mee en kunnen u hierin adviseren.

Speciaal voor ondergronden van beton, is een beton coating te gebruiken. Door een beton coating aan te brengen, wordt een beschermende laag gevormd. Deze is zeer sterk, naadloos en bovendien waterdicht. Wist u al dat de vloer ook voorzien kan worden van een antislipgradatie? Waardoor het belopen van de vloer een stuk fijner en veiliger is.Daarnaast heeft een betonnen vloer met beton coating, een onderhoudsvriendelijk karakter. Voordelen te over dus en u kunt dit aan laten brengen door onze vakmannen.

Op voorhand kunnen wij u geen prijs beton coating doorgeven. Hiervoor is het belangrijk dat wij eerst vrijblijvend en op afspraak langs komen, om uw klus te beoordelen. Aan de hand van dit bezoek kunnen we u meer vertellen over de beton coating prijs.Voor het aanvragen van uw gratis offerte, kunt ons aanvraagformulier invullen met details over uw plannen met de betonnen vloer. Met indien mogelijk een aantal foto’s van de huidige staat van de vloer. Dit geeft ons een beter beeld en wellicht een indicatie van de kosten.

Voor fabrieksvloeren, voedselverwerkingsplaatsen en parkeergarages wordt veelvuldig gebruik gemaakt van epoxy beton coating. Deze vloeren hebben het zwaar te verduren en hebben de ijzersterke epoxy laag hard nodig. Voor een coating die buiten aangebracht wordt, is het overigens wel belangrijk dat deze voorzien wordt van een beschermende toplaag.Polyurethaan coating heeft een flexibele werking en een prachtige naadloze afwerking. Als groot voordeel biedt polyurethaan bescherming tegen uv-straling en andere invloeden van het weer. Dit kun je goed inzetten voor kantoorpanden, badkamers, scholen, buiten muren en meer. Voor mogelijkheden en advies kunt u contact met ons opnemen.

Voor een uitstekende afwerking van uw betonnen vloer(en) kiest u voor een beton coating. Dit kan ingezet worden voor allerlei vloeren bijvoorbeeld: in uw woning, bedrijf, garages, magazijnen en meer. Het biedt bescherming tegen vocht, zurenen chemicaliën.Als de vloer ook bestand moet zijn tegen een stootje, dan is dit de oplossing voor u. De keiharde toplaag biedt zoveel voordelen. Dat wij dit een dikke aanrader noemen en graag op uw betonnen vloer komen aanbrengen. Twijfelt u nog over een mogelijke oplossing voor uw betonnen vloer? Wij hebben ervaring met het verwijderen van allerlei soorten vloeren en kunnen ook uw betonnen vloer verwijderen. Of deze renoveren, meer weten? Klik hier.

Vraag direct een gratis offerte aan en kom in contact met  de specialist uit jouw regio!

  Voornaam*
  Email*
  Postcode*

  Soort klus:

  Aantal m2

  Eventuele opmerkingen


  Wesley

  Bij egaliseren.nl zit je goed! 

  2750+ tevreden klanten

   

  Ontvang een scherpe offerte  

   

  Professionals uit jouw regio