al 10 jaar de grootste

Beton coating

Meteen een offerte ontvangen?

Onze diensten

Beton coating

Het aanbrengen van beton coating op uw garagevloer, die van de badkamer, keuken, balkon, garage of buiten? U treft het, ook deze klus kunnen wij voor u klaren. Lees snel verder en vergeet geen offerte aan te vragen, zodat u gebruik kunt maken van onze diensten.Egaliseren.nl is alle markten thuis als het gaat om vloeren. We kunnen deze egaliseren, verwijderen, onderhouden en verfraaien. Waarbij we gebruik maken van diverse oplossingen. Graag vertellen wij meer over onze beton coating mogelijkheden.

Met het aanbrengen voorzien wij de betonnen vloer van een ontzettend sterke beschermlaag. Deze is geschikt voor elke ruimte zowel binnen als buiten. Waardoor het ook in uw woning, bedrijf, werkruimtes en garage ingezet kan worden.Zodra u uw wensen aan ons doorgeeft helpen wij u graag met het maken van een goede keuze. Zodat u binnenkort ook beschikt over een nette, sterke en multifunctionele vloer.

Wat is beton coating

De voordelen

 • 15.000 + Aanvragen

  01

  De grootste online aanbieder. Elke dag maken we honderden vierkante meters.

 • Snel een scherpe offerte

  02

  Je ontvangt vrijwel altijd binnen 24 uur een scherpe offerte voor jouw specifieke vloer.

 • Egaliseren door heel Nederland

  03

  Wij werken met uitvoerders door héél Nederland vanaf verschillende locaties. We kunnen daarom altijd snel aan de slag.

Betoncoating

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Allereerst werken wij uitsluitend met ervaren vakmannen die meedenken in oplossingen. Zij kunnen de uitstraling van uw woning of bedrijfsruimte een compleet nieuwe look geven. In een opvallende kleur of een die rust uitstraalt, dit is aan u. Bent u de tevreden over de huidige kleur, dan is een transparante coating ook een optie.Dit is ideaal voor de bekende en erg populaire beton look. Maar ook als u uw vloer alleen wilt beschermen, is een transparante laag een van de mogelijkheden. Zit u middenin een verbouwing en wilt u zo min mogelijk vertraging oplopen? Goed nieuws! Een beton coating droogt erg snel en u kunt binnen een mum van tijd weer gebruik maken van de vloer.

is uw betonnen vloer geschikt voor een coating?

Vooraf doen wij een inspectie om dit te controleren. Voor het aanbrengen van de coating is het belangrijk dat de ondergrond kwalitatief goed is en zich in een stofvrije ruimte bevind, die bovendien niet te vochtig is. Is uw vloer geschikt en mogen wij de klus voor u uitvoeren, dan verrichten wij de volgende werkzaamheden.De eerste klus is het goed reinigen van de ondergrond, met specialistisch apparatuur en daarna gaan we deze schuren of op ruwen. Na dit proces brengen we de coating aan en bent u voorzien van een strakke en fraaie betonnen vloer.

085-4014938

Voor vragen of een telefonische prijs

Multifunctioneel en verkrijgbaar in diverse kleuren

De beton coating heeft multifunctionele eigenschappen, is betaalbaar en gaat erg lang mee. Dit is een uitstekende oplossing voor vrijwel elke betonnen vloer. Naast deze eigenschappen en de vele andere voordelen, kun je de coating laten aanbrengen in diverse kleuren. Waardoor het aanstekend aansluit bij jouw huisstijl of inrichting.Liever geen kleur, dit is ook een optie. Het is namelijk ook mogelijk om de betonnen vloer te voorzien van een transparante laag. Waarbij je de ondergrond kan blijven zien. Onze vakmannen denken graag met u mee en kunnen u hierin adviseren.

Gebruik van betoncoating

Speciaal voor ondergronden van beton, is een beton coating te gebruiken. Door een beton coating aan te brengen, wordt een beschermende laag gevormd. Deze is zeer sterk, naadloos en bovendien waterdicht. Wist u al dat de vloer ook voorzien kan worden van een antislipgradatie? Waardoor het belopen van de vloer een stuk fijner en veiliger is.Daarnaast heeft een betonnen vloer met beton coating, een onderhoudsvriendelijk karakter. Voordelen te over dus en u kunt dit aan laten brengen door onze vakmannen.

Prijs van betoncoating

Op voorhand kunnen wij u geen prijs beton coating doorgeven. Hiervoor is het belangrijk dat wij eerst vrijblijvend en op afspraak langs komen, om uw klus te beoordelen. Aan de hand van dit bezoek kunnen we u meer vertellen over de beton coating prijs.Voor het aanvragen van uw gratis offerte, kunt ons aanvraagformulier invullen met details over uw plannen met de betonnen vloer. Met indien mogelijk een aantal foto’s van de huidige staat van de vloer. Dit geeft ons een beter beeld en wellicht een indicatie van de kosten.

Kort samengevat

Voor een uitstekende afwerking van uw betonnen vloer(en) kiest u voor een beton coating. Dit kan ingezet worden voor allerlei vloeren bijvoorbeeld: in uw woning, bedrijf, garages, magazijnen en meer. Het biedt bescherming tegen vocht, zurenen chemicaliën.Als de vloer ook bestand moet zijn tegen een stootje, dan is dit de oplossing voor u. De keiharde toplaag biedt zoveel voordelen. Dat wij dit een dikke aanrader noemen en graag op uw betonnen vloer komen aanbrengen. Twijfelt u nog over een mogelijke oplossing voor uw betonnen vloer? Wij hebben ervaring met het verwijderen van allerlei soorten vloeren en kunnen ook uw betonnen vloer verwijderen. Of deze renoveren, meer weten? Klik hier.