al 10 jaar de grootste

Tapijt verwijderen

Meteen een offerte ontvangen?

Onze diensten

Tapijt verwijderen

Tapijt verwijderen lijkt niet zo moeilijk, toch kan dit vies tegenvallen. Al helemaal als de tapijtvloer is gelegd met een dikke lijmlaag. Dit krijg je er haast niet vanaf, zonder hier heel veel tijd en hard werk in te steken. Zie je dit niet zitten, dan zijn wij het klusbedrijf voor jouw.

Tijd en kosten besparen? Laat tapijt verwijderen aan Egaliseren.nl over! Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van allerlei soorten vloeren en kunnen deze ook voor je egaliseren. Dit doen we met vakmanschap, scherpe tarieven en een flinke hoeveelheid passie. Neem hier contact op en ontdekt wat wij voor je kunnen betekenen.

Verwijderen tapijt

De voordelen

 • 15.000 + Aanvragen

  01

  De grootste online aanbieder. Elke dag maken we honderden vierkante meters.

 • Snel een scherpe offerte

  02

  Je ontvangt vrijwel altijd binnen 24 uur een scherpe offerte voor jouw specifieke vloer.

 • Egaliseren door heel Nederland

  03

  Wij werken met uitvoerders door héél Nederland vanaf verschillende locaties. We kunnen daarom altijd snel aan de slag.

Tapijten laten verwijderen

Gelijmd tapijt verwijderen

Zelf tapijt verwijderen om kosten te besparen lijkt misschien een goed idee, maar vergis je zich niet. Een vastgelijmde tapijtvloer verwijderen gaat niet 1,2,3 bovendien loop je het risico om de ondergrond te beschadigen. Waardoor de kosten juist stijgen. In het ergste geval ben je heel lang bezig met centimeter voor centimeter, kleine stukjes tapijt los te peuteren van de vloer en/of trap. Waarbij veel lijmresten overblijven en mogelijk zelfs de ondergrond loskomt of flink beschadigd raakt. Wat een nieuwe vloer leggen bemoeilijkt en het resultaat hiervan beïnvloedt.

085-4014938

Voor vragen of een telefonische prijs

Dit is een klus die ervaring én het op de juiste manier inzetten van gereedschappen en materialen vereist. Je kunt uiteraard zelf een tapijttrekker huren, toch is het bedienen hiervan niet zo eenvoudig en zonder goede technieken ook ronduit zwaar.

Het tapijt verwijderen doen wij door onze kennis en ervaring binnen een mum van tijd. Waardoor je zich op leukere dingen kunt focussen, zoals het oriënteren op een nieuwe vloer. Of zelfs een geheel nieuwe inrichting. Jouw tijd is kostbaar en ons tarief is betaalbaar. Vraag daarom snel een offerte aan en schakel Egaliseren.nl in. Wij fixen het wel!

Ook als jezelf bent begonnen met tapijt van trap verwijderen of van de vloer en hierin vastloopt. Komen wij je graag uit de brand helpen. Blijkt de trap of ondergrond beschadigd te zijn, dan kunnen wij je vrijblijvend adviseren en indien gewenst ook egaliseren.

Wij denken graag mee in oplossingen voor ieder budget. Laten we samen de zorgen oplossen en mooie resultaten neerzetten. Tapijt van trap verwijderen is nogal wat en natuurlijk kun je samen met vrienden of familie hiermee aan de slag gaan. Mits zij ook weten wat ze doen, het is geen kwestie van losrukken en opruimen.

Hierdoor blijven er veel lijmresten over en kom je geen steek verder. Deze dienen ook verwijdert te worden, weer een klusdag die erbij komt. Voorkom dit en laat het aan professionals over, die dit dagelijks doen en zeer ervaren zijn.

Kom in actie en vraag vandaag een offerte aan voor tapijt verwijderen en/of egaliseren. Vermeld tijdens de aanvraag duidelijk in het aanvraagformulier wat de wensen zijn, het aantal m2 en stuur indien mogelijk ook een aantal foto’s mee.

Na ontvangst van uw aanvraag bellen wij je voor het maken van een afspraak. Om de opdracht nader te bekijken en tarieven op te stellen.

De tapijt verwijderen kosten die wij hanteren kunnen we niet op voorhand doorgeven. Deze kunnen we pas met je bespreken zodra het werk beoordeeld is en wij hebben bekeken hoe de klus geklaard dient te worden. Na ons bezoek stellen we vrijblijvend een begroting voor je op.

Tapijt verwijderen kosten zijn afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de klus, het aantal ruimtes en of we dit machinaal of gedeeltelijk met de ‘hand’ dienen te doen. Voor tapijt verwijderen van trappen hanteren we veelal een totaalprijs per trap. Voor onze tarieven en mogelijkheden kun je vandaag nog contact opnemen. Wij staan voor je klaar!

Voor het leggen van een nieuwe vloer is egaliseren een must. Hierdoor wordt de ondergrond weer glad en vlak. Dit zorgt voor een mooiere afwerking van de nieuwe vloer(en). Het laten liggen van de oude tapijt vloer als ondergrond, raden wij af. Vooral wanneer je veel waarde hecht aan een mooi resultaat en nette afwerking.

Bijkomend probleem van het tapijt liggen is dat de vloer mogelijk te hoog ligt. Met als gevolg dat uw deuren ingekort dienen te worden en de plinten verhoogd. Het is een oplossing, maar geen fraaie en veelal zie je ook dat dit gedaan is door de doe-het-zelver.

Het tapijt verwijderen kun je om verschillende redenen doen. Een van de hoofdredenen is hygiëne, oud tapijt in uw nieuwe woning is vaak niet zo fris meer. In het ergste geval zit hier een blijvende, nare lucht in van de vorige bewoners en mogelijke huisdieren. Of het tapijt zit vol met vlekken die er nooit meer uitgaan. Dit oogt niet prettig en voelt niet fijn.

Ook als jezelf een nieuwe woning betrekt en de oude achterlaat, kan het wenselijk zijn om de oude tapijt vloer te laten verwijderen. Veelal bij huurwoningen is dit een eis van de woningbouw. Door onze ervaring met woningmutaties kunnen wij dit volgens de eisen uitvoeren. Zodat je hier geen omkijken meer naar heeft en dit niet door de woningbouw in rekening wordt gebracht.

Ben je toe aan een nieuwe stijl in uw huidige woning? Dan kan het ook een goede reden zijn om het tapijt te laten verwijderen. Of bij allergieën zoals voor dierenharen, stof en huisstofmijt, is een ander soort vloer een aanrader.