al 10 jaar de grootste

Vloer verwijderen

Meteen een offerte ontvangen?

Onze diensten

Vloer verwijderen

Vloer verwijderen en hulp nodig? Ook hierbij helpen wij je graag! Een oude vloer verwijderen uit een woning, een vloer uit een badkamer, bedrijfsruimte of garage is nogal een karwei. Zie je dit zelf niet zitten dan staan onze partners voor je klaar.

Vloer verwijderen van diverse materialen tegen aantrekkelijke tarieven waardoor het ook als particulier betaalbaar blijft. Alle soorten vloeren verwijderen wij op professionele wijze, waardoor het leggen van een nieuwe vloer vergemakkelijkt wordt.

Door het professioneel verwijderen van oude vloeren verminder én verklein je schades aan de ondervloer. Wij beschikken over professionele middelen om de oude vloer netjes te verwijderen. Dit doen wij vakkundig en snel, bovendien heb je er geen omkijken naar.

Als je zelf de vloer verwijderen gaat, kan dit nogal tijdrovend zijn en zonder ervaring richt je misschien onnodig veel schade aan. Wat het leggen van een nieuwe vloer bemoeilijkt. Wil je dit voorkomen en zich richten op andere zaken? Dan schakelt je ons in.

Wij hebben zeer veel ervaring met vloeren verwijderen van allerlei materialen. je kunt onder meer de volgende vloeren laten verwijderen door onze vakmensen:

 • betonnen vloeren en cement vloeren
 • plavuizen vloeren
 • tegel vloeren
 • laminaat en parket vloeren
 • linoleum
 • PVC vloeren
 • vinyl vloeren
 • grindvloer
 • tapijten vloeren
 • kurkvloeren
Verwijderen vloer

De voordelen

 • 15.000 + Aanvragen

  01

  De grootste online aanbieder. Elke dag maken we honderden vierkante meters.

 • Snel een scherpe offerte

  02

  Je ontvangt vrijwel altijd binnen 24 uur een scherpe offerte voor jouw specifieke vloer.

 • Egaliseren door heel Nederland

  03

  Wij werken met uitvoerders door héél Nederland vanaf verschillende locaties. We kunnen daarom altijd snel aan de slag.

Verwijderen van de vloer

Vloer verwijderen kosten

Mogelijk ben je bang dat de vloer verwijderen door een professional een dure klus gaat worden. Je wilt uiteraard niet teveel vloer verwijder kosten betalen en genoeg geld overhouden om te investeren in een nieuwe vloer. Je zult blij verrast zijn dat we dit tegen zeer aantrekkelijke en gunstige prijzen kunnen verzorgen. Wat mag je van ons verwachten?
 • gratis offerte en advies op maat
 • professionele en goed opgeleide vakmensen
 • beschikbaar voor het verwijderen en egaliseren van de vloeren
 • spoedklussen in overleg
 • scherpe en gunstige tarieven

085-4014938

Voor vragen of een telefonische prijs

Voor het verwijderen van de oude vloer heb je naast de juiste materialen, ook de juiste kennis nodig. Omdat deze kennis veelal ontbreekt bij onze opdrachtgevers, besteden zij deze klus liever uit en en laten zij hun vloer verwijderen door onze vakmensen.

Voor een vloer laten verwijderen van tapijt of een gelijmd parketvloer, heb je meer nodig dan een tapijtstripper. Doe je dit op de verkeerde wijze, dan creëer je nog meer werk voor jezelf en dat is uiteraard niet de bedoeling. Tel hierbij de fysieke inspanning op en je ziet al snel waarom veel bedrijven en particulieren ons inhuren.

Wij beschikken over ruime ervaring bij het verwijderen van allerlei soorten vloeren en beschikken over gespecialiseerde kennis. Doordat wij efficiënt te werk gaan, kunnen wij de vloer laten verwijderen in korte tijd en dit tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Waarbij wij met de klant meedenken als het gaat om budget en prijs-kwaliteitsverhouding.

Wil je meer weten over onze diensten en onze tarieven, dan lichten wij deze graag toe tijdens de gratis offerte aanvraag.

Ben je zelf begonnen met vloeren verwijderen maar zie je door de bomen het bos niet meer? Geen reden tot paniek, ook klanten die in eerste instantie zelf aan deze klus zijn begonnen en het werk onderschat hebben, helpen wij graag uit de brand.

Dit kunnen wij doen door je te adviseren en op weg te helpen, maar ook door de klus uit uw handen te nemen en deze af te maken. Wij weten namelijk als geen ander dat een vloer verwijderen, een pittige klus is. Gelukkig weten onze professionals hier wel raad mee en zij helpen je graag.

Een laminaat vloer verwijderen is vanzelfsprekend minder zwaar werk, dan het verwijderen van een betonnen vloer. Bij beiden klussen komt er immers ander arbeid kijken.

Als je geen ervaren klusser bent, dan valt het verwijderen van een betonnen of cementvloer niet mee. Dit is tijdrovend, intensief en zwaar werk, zonder goede hulp adviseren wij je dan ook om hier niet aan te beginnen.

Nadat wij de vloer verwijderen is het ook mogelijk dat we deze voor je egaliseren. Dit zorgt niet alleen voor een mooier en netter resultaat. Maar heeft ook het voordeel dat vocht geen schijn van kans maakt. Hierdoor verleng je de levensduur van de nieuw vloer en heb je een mooiere afwerking. Meer weten over egaliseren? Klik dan hier.

Voor een totaal prijs voor de vloer verwijderen en egaliseren komen wij graag bij je langs om de mogelijkheden te bekijken en met je door te nemen. Waarbij wij je nadien direct een offerte op maat aanbieden.

Helaas ontvangen wij regelmatig noodkreten van doe-het-zelvers die tijdens het klussen schades hebben aangericht en zich hier geen raad mee weten. Het raken van een leiding of de vloerverwarming komt vaker voor dan gewenst. Het repareren hiervan zorgt voor onnodig hoge kosten en deze kun je voorkomen door Egaliseren.nl in te huren voor de klus.

Dit is ook direct het grote risico van onervaren aan een klus zoals vloer verwijderen beginnen. Wil je er zeker van zijn dat dit je niet overkomt, schakel ons dan in en voorkom extra zorgen en uitgaves. Houd de vloerverwarming intact met een professional.

Egaliseren.nl is de vakspecialist met jarenlange ervaring! Voor sloop en verwijder werkzaamheden schakelt je ons in. Maar ook voor een nette afwerking zijn wij het bedrijf voor jou, gezien wij van egaliseren ons specialisme hebben gemaakt.