Vloerrenovatie

Een vloerrenovatie is na jarenlang gebruik van een betonnen of houten vloer hard nodig. Slijtageplekken door het belopen van de vloer, het schuiven met meubels en het laten vallen van voorwerpen, zorgen ervoor dat een vloerrenovatie wenselijk is.

Maar ook schades doorinbraak, verhuizing, brand of lekkage kunnen een vloerrenovatie noodzakelijk maken. In veel gevallen is dit nog altijd een goedkoper alternatief dan de gehele vloer laten vervangen. Onze vakmannen bij Egaliseren.nl zorgen ervoor dat de vloer na de renovatie weer in topvorm is.

Nadat u een gratis offerte heeft aangevraagd zullen wij contact met u opnemen voor het maken van een afspraak. Tijdens de afspraak gaan wij de vloer onderzoeken, waarbij onder meer het vochtgehalte gemeten wordt.

Hierna zullen wij berekenen hoeveel tijd er nodig is voor de vloerrenovatie en wat de kosten vloerrenovatie betonnen vloer zullen zijn. Zodat u weet wat u kunt verwachten van ons vakmanschap en welk budget u nodig heeft.

Ook vloerrenovatie houten vloer behoort tot de mogelijkheden. Houten vloeren geven veel karakter en uitstraling aan een woning. Waarbij een ‘oude’ look best mooi kan zijn, maar als de vloer dof, vies en erg beschadigt is. Dan is een vloerrenovatie het overwegen en uitvoeren waard.

Door middel van een vloerrenovatie houten vloer zorgt u er ook voor dat muffe en nare luchtjes uit de houten vloer verdwijnen. Wanneer de vorige eigenaren bijvoorbeeld huisdieren gehad hebben, kan het zijn dat u dit blijft ruiken. Ook in dit geval is een vloerrenovatie een overweging. Waarbij wij de vloer voor u opschuren en voorzien van een nieuwe, frisse toplaag. Tegen een scherp tarief uiteraard!

U heeft er over nagedacht en besloten dat u een houten vloer renovatie wilt. Een belangrijke vraag die nu rijst en ook de mogelijke doorslag geeft: wat zijn de houten vloer renovatie kosten?

Wij hanteren voor een houten vloer renovatie schappelijke kosten, die betaalbaar zijn voor zowel bedrijven als particulieren. De exacte kosten voor uw klus stellen wij vast na een persoonlijk bezoek aan u of uw bedrijf.

Een houten vloerrenovatie is niet zomaar een klus voor iedereen. Allereerst dient de houten vloer goed geschuurd te worden. Dit doen wij machinaal en met uitgebreide ervaring hierin. Na het schuren zullen wij de houten vloerrenovatie afmaken door de vloer te polijsten.

Hiermee maken wij de houten vloer egaal en heel strak. Wat de afwerking naar een fantastisch niveau brengt. Als de houten vloer alleen een opknapbeurt nodig heeft, dan is intensief schuren niet nodig en zullen wij dit niet in rekening brengen.

De houten vloerrenovatie kosten zijn afhankelijk van het werk dat uitgevoerd dient te worden. Meestal is een vloerrenovatie de oplossing en is dit goedkoper dan het geheel vervangen van de vloer. Dit adviseren wij alleen als de houten vloer te ernstig beschadigd is of zeer veel last heeft van zaken zoals hout rot en/of ernstige schimmels.

Door te investeren in een houten vloerrenovatie kunt u de levensduur van uw houten vloer verlengen en spaart u vervangingskosten uit. Geld besparen en een houten vloer met een nieuwe look, daar zorgt Egaliseren.nl voor.

Houten en betonnen vloeren gaan lang mee, maar na verloop van tijd is het belangrijk om deze de nodige onderhoud te geven. Dit kun je doen in de vorm van een vloerrenovatie, waarbij de oude vloer weer in een nieuw jasje gestoken wordt. Een jasje die aansluit bij uw woonwensen en persoonlijke smaak.

Voor schadeherstel en renovatiewerkzaamheden aan uw vloer bent u bij ons op het juiste adres. Wij denken graag met u mee aan duurzame oplossingen voor uw vloer en houden hierbij rekening met uw budget. Zodat u, uw vloerrenovatie door een vakkundig bedrijf kunt laten uitvoeren.

Heeft u een nieuwe woning of bedrijfsruimte gekocht en is de betonnen vloer oud en versleten? Of wilt u de betonnen vloer in uw huidige woning laten renoveren? Dan kunnen wij u hiermee uitstekend helpen, zonder de gehele betonnen vloer te hoeven vervangen.

Een versleten betonnen vloer of een met veel vlekken is geen mooi aanzicht. In een mooi huis of bedrijfsruimte wilt u uiteraard een frisse uitstraling. Hierbij kunnen wij u helpen, door de volgende diensten in te zetten:

Door onze diensten knapt uw betonnen vloer weer volledig op en gaat deze langer mee. We verwijderen de kwetsbaarheden in het beton en de slijtage, waardoor de vloer weer prachtig oogt.

Dit doen we met specialistisch vakmanschap en door het inzetten van onze ruime ervaring met betonnen vloeren en het egaliseren hiervan. Meer weten? Klik hier voor informatie.

 • goedkoper dan het volledig vervangen van de vloer
 • duurzamer
 • sneller dan een het plaatsen van een nieuwe vloer
 • levert scheurvrije en naadloze betonnen vloeren op

Overweegt u een houten vloer renovatie? Dan denken wij graag met u mee en geven advies op maat. Waarbij we u ook informeren over de mogelijkheden en de beste oplossing voor uw situatie. Wat wij voor uw houten vloer kunnen doen:

 • opschuren
 • renoveren
 • opfrissen (nieuwe olie toplaag)
 • uitbreiden
 • nieuwe montage houten vloer

Benieuwd naar onze tarieven en de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie? Vraag dan vrijblijvend en gratis een offerte aan.

 

Parket en andere houten vloer krijgen na een lange tijd gebruik te zijn, last van slijtage. Hierdoor zien ze er steeds minder mooi uit en is het mogelijk een doorn in uw oog geworden. Interieurstilisten noemen een vloer ook wel de basis van een woning. Deze bepaalt voor een groot deel de uitstraling van een huis.

Hierop stemt u immers uw huisinrichting af, in combinatie met de muren en uw raambekleding. Bij een fraaie inrichting hoort ons inziens ook een goed onderhouden houten vloer.

Door het goed onderhouden van de houten vloer gaat deze bovendien veel langer mee, een investering die zich dus terugbetaalt. Onder normale omstandigheden adviseren wij dit zeker eens in de 10 jaar uit te laten voeren.

Waarbij u rekening kunt houden met een duur van 1 á 2 werkdagen voor het renoveren van uw houtenvloer, afhankelijk van de oppervlakten uiteraard.

Bij egaliseren.nl zit je goed!

Proffesionals uit jouw regio 

Ontvang een scherpe offerte  

1000+ tevreden klanten 

Vraag direct een gratis offerte aan en kom in contact met  de specialist uit jouw regio! 

  Voornaam*
  Email*
  Postcode*

  Soort klus:

  Aantal m2

  Eventuele opmerkingen


  Wesley

  Bij egaliseren.nl zit je goed!

  1000+ tevreden klanten

  Ontvang een scherpe offerte

  Professionals uit jouw regio