al 10 jaar de grootste

Vloerrenovatie

Meteen een offerte ontvangen?

Onze diensten

Vloerrenovatie

Een vloerrenovatie is na jarenlang gebruik van een betonnen of houten vloer hard nodig. Slijtageplekken door het belopen van de vloer, het schuiven met meubels en het laten vallen van voorwerpen, zorgen ervoor dat een vloerrenovatie wenselijk is.

Maar ook schades doorinbraak, verhuizing, brand of lekkage kunnen een vloerrenovatie noodzakelijk maken. In veel gevallen is dit nog altijd een goedkoper alternatief dan de gehele vloer laten vervangen. Onze vakmannen bij Egaliseren.nl zorgen ervoor dat de vloer na de renovatie weer in topvorm is.

Houten en betonnen vloeren gaan lang mee, maar na verloop van tijd is het belangrijk om deze de nodige onderhoud te geven. Dit kun je doen in de vorm van een vloerrenovatie, waarbij de oude vloer weer in een nieuw jasje gestoken wordt. Een jasje die aansluit bij uw woonwensen en persoonlijke smaak.

Voor schadeherstel en renovatiewerkzaamheden aan uw vloer bent u bij ons op het juiste adres. Wij denken graag met u mee aan duurzame oplossingen voor uw vloer en houden hierbij rekening met uw budget. Zodat u, uw vloerrenovatie door een vakkundig bedrijf kunt laten uitvoeren.

Vloer renovatie

De voordelen

 • 15.000 + Aanvragen

  01

  De grootste online aanbieder. Elke dag maken we honderden vierkante meters.

 • Snel een scherpe offerte

  02

  Je ontvangt vrijwel altijd binnen 24 uur een scherpe offerte voor jouw specifieke vloer.

 • Egaliseren door heel Nederland

  03

  Wij werken met uitvoerders door héél Nederland vanaf verschillende locaties. We kunnen daarom altijd snel aan de slag.

Kosten vloer renovatie betonnen vloer

Nadat u een gratis offerte heeft aangevraagd zullen wij contact met u opnemen voor het maken van een afspraak. Tijdens de afspraak gaan wij de vloer onderzoeken, waarbij onder meer het vochtgehalte gemeten wordt.

Hierna zullen wij berekenen hoeveel tijd er nodig is voor de vloerrenovatie en wat de kosten vloerrenovatie betonnen vloer zullen zijn. Zodat u weet wat u kunt verwachten van ons vakmanschap en welk budget u nodig heeft.

Vloerrenovatie houten vloer

Ook vloerrenovatie houten vloer behoort tot de mogelijkheden. Houten vloeren geven veel karakter en uitstraling aan een woning. Waarbij een ‘oude’ look best mooi kan zijn, maar als de vloer dof, vies en erg beschadigt is. Dan is een vloerrenovatie het overwegen en uitvoeren waard.

Door middel van een vloerrenovatie houten vloer zorgt u er ook voor dat muffe en nare luchtjes uit de houten vloer verdwijnen. Wanneer de vorige eigenaren bijvoorbeeld huisdieren gehad hebben, kan het zijn dat u dit blijft ruiken. Ook in dit geval is een vloerrenovatie een overweging. Waarbij wij de vloer voor u opschuren en voorzien van een nieuwe, frisse toplaag. Tegen een scherp tarief uiteraard!

085-4014938

Voor vragen of een telefonische prijs

Houten vloer renovatie kosten

U heeft er over nagedacht en besloten dat u een houten vloer renovatie wilt. Een belangrijke vraag die nu rijst en ook de mogelijke doorslag geeft: wat zijn de houten vloer renovatie kosten?

Wij hanteren voor een houten vloer renovatie schappelijke kosten, die betaalbaar zijn voor zowel bedrijven als particulieren. De exacte kosten voor uw klus stellen wij vast na een persoonlijk bezoek aan u of uw bedrijf.

Houten vloerrenovatie: De afwerking

Een houten vloerrenovatie is niet zomaar een klus voor iedereen. Allereerst dient de houten vloer goed geschuurd te worden. Dit doen wij machinaal en met uitgebreide ervaring hierin. Na het schuren zullen wij de houten vloerrenovatie afmaken door de vloer te polijsten.

Hiermee maken wij de houten vloer egaal en heel strak. Wat de afwerking naar een fantastisch niveau brengt. Als de houten vloer alleen een opknapbeurt nodig heeft, dan is intensief schuren niet nodig en zullen wij dit niet in rekening brengen.

Houten vloerrenovatie kosten

De houten vloerrenovatie kosten zijn afhankelijk van het werk dat uitgevoerd dient te worden. Meestal is een vloerrenovatie de oplossing en is dit goedkoper dan het geheel vervangen van de vloer. Dit adviseren wij alleen als de houten vloer te ernstig beschadigd is of zeer veel last heeft van zaken zoals hout rot en/of ernstige schimmels.

Door te investeren in een houten vloerrenovatie kunt u de levensduur van uw houten vloer verlengen en spaart u vervangingskosten uit. Geld besparen en een houten vloer met een nieuwe look, daar zorgt Egaliseren.nl voor.

Vloerrenovatie betonnenvloer

Heeft u een nieuwe woning of bedrijfsruimte gekocht en is de betonnen vloer oud en versleten? Of wilt u de betonnen vloer in uw huidige woning laten renoveren? Dan kunnen wij u hiermee uitstekend helpen, zonder de gehele betonnen vloer te hoeven vervangen. Een versleten betonnen vloer of een met veel vlekken is geen mooi aanzicht. In een mooi huis of bedrijfsruimte wilt u uiteraard een frisse uitstraling. Hierbij kunnen wij u helpen, door de volgende diensten in te zetten: Door onze diensten knapt uw betonnen vloer weer volledig op en gaat deze langer mee. We verwijderen de kwetsbaarheden in het beton en de slijtage, waardoor de vloer weer prachtig oogt. Dit doen we met specialistisch vakmanschap en door het inzetten van onze ruime ervaring met betonnen vloeren en het egaliseren hiervan. Meer weten? Klik hier voor informatie.

De voordelen vloerrenovatie kosten

 • goedkoper dan het volledig vervangen van de vloer
 • duurzamer
 • sneller dan een het plaatsen van een nieuwe vloer
 • levert scheurvrije en naadloze betonnen vloeren op