al 10 jaar de grootste

Pvc vloer verwijderen

Meteen een offerte ontvangen?

Onze diensten

Pvc vloer verwijderen

PVC vloer verwijderen en hier zelf geen ervaring mee? Laat dit dan over aan dé specialist op het gebied van vloeren verwijderen van alle soorten materialen. Ervaar de expertise van Egaliseren.nl nu zelf.

Pvc vloer zelf verwijderen

PVC vloeren zie je door hun grote populariteit veel terugkomen. Ze zijn populair doordat ze erg sterk zijn en lang meegaan door hun slijtvaste toplaag. Maar een PVC vloer zelf verwijderen is ontzettend moeilijk en ook direct een nadeel van PVC vloeren.

De vloer zelf verwijderen raden wij af, als je hier geen ervaring mee heeft. Dit kun je beter over laten aan ons ervaren en vakkundig klusbedrijf. Wij hebben hier de juiste materialen en middelen voor, en voorkomen dat de ondergrond beschadigt raakt. Ook is het mogelijk om de ondergrond voor je te egaliseren zodat je een optimaal en strak resultaat verkrijgt, bij het leggen van een nieuwe vloer.

Kosten pvc vloer verwijderen

De kosten die wij in rekening brengen voor het verwijderen van PVC vloeren worden vooraf met je doorgenomen, hiervoor kunt je geheel gratis en vrijblijvend een offerte aanvraag indienen.

Voor het opstellen van een begroting willen wij vooraf zoveel mogelijk informatie over jouw wensen. Zodat wij de kosten PVC vloer verwijderen goed kunnen bereken en kunnen inspelen op de wensen. Wij denken graag met je mee en dragen oplossingen aan, die in elk budget passen.

Vloer verwijderen pvc

De voordelen

 • 15.000 + Aanvragen

  01

  De grootste online aanbieder. Elke dag maken we honderden vierkante meters.

 • Snel een scherpe offerte

  02

  Je ontvangt vrijwel altijd binnen 24 uur een scherpe offerte voor jouw specifieke vloer.

 • Egaliseren door heel Nederland

  03

  Wij werken met uitvoerders door héél Nederland vanaf verschillende locaties. We kunnen daarom altijd snel aan de slag.

Verwijderen van een pvc vloer

Pvc vloer verwijderen tips

Onze belangrijkste PVC vloer verwijderen tips zijn:“Don’t try this at home”en laat het aan een deskundige over. Direct nog een gratis tip, schakel Egaliseren.nl in. Scherpe tarieven, vakmanschap en passie voor het vak, onder één dak.

Instructievideo’s op Youtube laten een PVC vloer verwijderen er makkelijker uitzien dan dit is. Maar dit zijn mensen met ervaring, waardoor het ze moeiteloos afgaat en het er gemakkelijk uitziet.

Zelf een PVC vloer verwijderen is zonder ervaring en vakkennis haast niet te doen. Het is frustrerend, erg zwaar en je jaagt zichzelf ook op herstelkosten van de ondergrond. Deze raakt namelijk erg vaak beschadigt door doe-het-zelvers. Hierbij willen wij je uiteraard graag helpen, maar voorkomen is ons inziens altijd beter dan genezen.

085-4014938

Voor vragen of een telefonische prijs

Allereerst werken wij alleen met professionals die ruime ervaring hebben in het verwijderen van vloeren. Onze vakmannen weten welke materialen en gereedschappen zij dienen te gebruiken voor de klus. Daarnaast kunnen zij professionele stripmachines bedienen, die ook de lijmresten zoveel mogelijk verwijderen.

Door het inschakelen van Egaliseren.nl bespaar je hoge kosten die herstelwerkzaamheden van bijvoorbeeld een cementen ondervloer met zich meebrengen. Wij houden deze netjes intact en kunnen indien gewenst ook de ruimte voor je egaliseren.

Bij het verwijderen van een PVC vloer komen er veel stofdeeltjes en schadelijke stoffen vrij. Deze vormen een risico voor uw gezondheid en dit sluit je niet uit door een simpel mondkapje te dragen.

Hiervoor heb je professionele mondbescherming nodig en kennis over de gevaren of risico’s, is ook op zijn plaats. Hierom adviseren wij je de klus over te dragen aan ons professionele klusteam.

Nadat wij de PVC vloer verwijderen bekijkt ons team ook de ondergrond van de woning of bedrijfsruimte. Overgebleven lijmresten halen zij zoveel mogelijk weg en het kan ook zijn dat zij het advies uitbrengen om de vloer te egaliseren.

Bij vloeren die eerder al beschadigt zijn of waar verborgen gebreken naar voren komen nadat de PVC vloer is verwijdert, kan dit het geval zijn. Uiteraard is ons advies geheel vrijblijvend!

Wilt je de ondervloer laten egaliseren? In combinatie met het verwijderen van de oude vloer? Bekijk hier de egaliseer

Nadat onze werkzaamheden erop zitten, zorgen wij ervoor dat de ruimte netjes achterblijft. Indien gewenst voeren wij de PVC vloer ook voor je af. Zoals je ziet staat de service naar onze klanten toe, erg hoog in het vaandel.

Ons streven is een tevreden klant en het verfraaien van bedrijfsruimten en woningen. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen, neem dan hieronder contact met ons op en informeer naar onze diensten en mogelijkheden.