al 10 jaar de grootste

Egaliseren van je Betonvloer

Direct een offerte ontvangen?

Onze diensten

Egaliseren betonvloer

Het gereedmaken van de ondervloer of het renoveren voor een betonvloer noemen we egaliseren. Na het egaliseren, kan de ondergrond weer worden gebruikt voor verschillende toepassingen.

Het egaliseren van je betonvloer is een vak apart maar met onze ervaring maken wij van iedere klus een succes! Vraag gerust een offerte aan en wij adviseren je graag over de hele klus. Wat is slim om te doen en wat is de verstandigste keus.

Wat zijn de kenmerken van een betonvloer?

Een betonvloer herken je aan het gladde uiterlijk, het is een vaste, solide vloer die is gemaakt van grove, hele kiezels.
Bij zandcement is dit anders, dit zijn poreuze en korrelige vloeren.
Dit komt doordat een zandcementvloer is opgebouwd uit zand en cement.

Belangrijk is dat de betonvloer egaal is voordat deze geëgaliseerd wordt, hierdoor moet eerst de oude bedekking verwijderd worden.

In sommige gevallen kan het zijn dat een nieuwe dekvloer wordt aangesmeerd tegen een oude dekvloer.

Als dit kan bespaar je kosten maar dit kan helaas niet altijd.
Vraag hiervoor een offerteaanvraag aan zodat we kunnen bekijken of dit bij jou mogelijk is.

Egaliseren-Betonvoer

De voordelen

 • 15.000 + Aanvragen

  01

  De grootste online aanbieder. Elke dag maken we honderden vierkante meters.

 • Snel een scherpe offerte

  02

  Je ontvangt vrijwel altijd binnen 24 uur een scherpe offerte voor jouw specifieke vloer.

 • Egaliseren door heel Nederland

  03

  Wij werken met uitvoerders door héél Nederland vanaf verschillende locaties. We kunnen daarom altijd snel aan de slag.

Betonvloer_egaliseren

Hoe egaliseren we beton?

Het egaliseren met beton gebeurt met egaline, dit is een soort vloeibaar cement dat uit kunststoffen bestaat.

We gebruiken de diamantschuurmachine voor het grondig reinigen van de vloer.

Uiteraard wordt de vloer netjes gestofzuigd, zodat er een speciale hechtprimer op aangebracht kan worden.
De primer zorgt voor hechting van de egaline aan de ondervloer.

Als de hechtprimer droog is, kunnen de diepe gaten en scheuren worden gedicht met speciaal snelcement.
Normale cement voldoet niet: de droogtijd is te traag en het kan problemen vormen als het in aanraking komt met de egaline.

Als het snelcement is gedroogd, is de vloer klaar voor egalisatie met egaline.
Dit doen wij in 99% van de klussen handmatig voor het beste resultaat.

085-4014938

Voor vragen of een telefonische prijs

Wat kost het egaliseren van een betonvloer?

Een veelgestelde vraag is wat de kosten zijn als je een betonvloer wilt egaliseren.
De prijzen verschillen per aanbieder, per vierkante meter, per laagdikte en per type ondervloer.

Een zinnige indicatie kunnen we je zo op voorhand echt niet geven. Vraag een offerte aan en probeer er zo duidelijk mogelijk bij te vermelden om wat voor klus het gaat. Wij gaan vervolgens direct voor je aan de slag om een offerte op maat te maken.

Je zit goed bij www.egaliseren.nl!

Wij doen ons best om met het scherpste aanbod te komen tegen de beste voorwaarden.
Omdat wij landelijke samenwerkingen hebben voorkomen we onnodige voorrijkosten en bovendien werken we met korte, duidelijke lijnen.

Wil jij flink besparen op de kosten voor het egaliseren van een betonvloer en wil je binnenkort genieten van een prachtige vloer?
Wij helpen je graag!

Betonvloer egaliseren: alles wat je moet weten

Het gereedmaken van de ondervloer of het renoveren van een betonvloer noemen we egaliseren. Na het egaliseren, kan de ondergrond weer worden gebruikt voor verschillende toepassingen.

Het egaliseren van je betonvloer is een vak apart maar met onze ervaring maken wij van iedere klus een succes! Vraag gerust een offerte aan en wij adviseren je graag over de hele klus. Wat is slim om te doen en wat is de verstandigste keuze?

Je betonvloer zelf egaliseren of het laten doen door de experts van Egaliseren.nl?

Wanneer je de juiste materialen in huis hebt kun je zelf je betonvloer egaliseren. Online zijn er allerlei handleidingen te vinden waar je relevante informatie kunt vinden betreft het egaliseren van je betonvloer. Maar, let op. De juiste materialen en informatie in huis hebben is niet voldoende om tot een top eindresultaat te komen van hoge kwaliteit. Wanneer je geen ervaring hebt in het uitvoeren van dit type klus, adviseren wij je om het over te laten aan experts. Wanneer je een fout maakt, en dit maak je gemakkelijk wanneer je niet ervaren bent, kunnen de kosten oplopen en ben je verder van huis. Wij raden je aan om je betonvloer door experts te laten egaliseren indien je geen ervaring hebt.

Waarom kiezen voor Egaliseren.nl om je betonvloer te laten egaliseren?

Wanneer jij je betonvloer wil laten egaliseren door een expert en je gaat online op zoek naar een partij die dit voor je kan doen, zul je merken dat er genoeg aanbod is. Wat maakt Egaliseren.nl dé aangewezen partner voor het laten egaliseren van je betonvloer? Wij hebben ruim ervaring en zijn al jaren een begrip in de wereld van vloeren egaliseren. Door de jaren heen hebben wij dan ook al veel klanten naar tevredenheid mogen helpen. Dit is goed terug te zien in de positieve reviews die we tot nu toe hebben mogen ontvangen. Onze klanten zijn voornamelijk blij met onze professionaliteit, snelle service, de kwaliteit van onze dienstverlening en onze duidelijke communicatie. Oftewel: genoeg argumenten om je betonvloer door ons te laten egaliseren.

Wat zijn de kenmerken van een betonvloer?

Een betonvloer herken je aan het gladde uiterlijk, het is een vaste, solide vloer die is gemaakt van grove, hele kiezels. Bij zandcement is dit anders, dit zijn poreuze en korrelige vloeren. Dit komt doordat een zandcementvloer is opgebouwd uit zand en cement.

Belangrijk is dat de betonvloer egaal is voordat deze geëgaliseerd wordt, hierdoor moet eerst de oude bedekking verwijderd worden.

In sommige gevallen kan het zijn dat een nieuwe dekvloer wordt aangesmeerd tegen een oude dekvloer.

Als dit kan bespaar je kosten maar dit kan helaas niet altijd. Vraag hiervoor een offerte aanvraag aan zodat we kunnen bekijken of dit bij jou mogelijk is.

Hoe egaliseren we beton?

Het egaliseren met beton gebeurt met egaline, dit is een soort vloeibaar cement dat uit kunststoffen bestaat.

We gebruiken de diamantschuurmachine voor het grondig reinigen van de vloer.

Uiteraard wordt de vloer netjes gestofzuigd, zodat er een speciale hechtprimer op aangebracht kan worden. De primer zorgt voor hechting van de egaline aan de ondervloer.

Als de hechtprimer droog is, kunnen de diepe gaten en scheuren worden gedicht met speciaal snelcement. Normale cement voldoet niet: de droogtijd is te traag en het kan problemen vormen als het in aanraking komt met de egaline.

Als het snelcement is gedroogd, is de vloer klaar voor egalisatie met egaline. Dit doen wij in 99% van de klussen handmatig voor het beste resultaat.

Wat kost het egaliseren van een betonvloer?

Een veelgestelde vraag is wat de kosten zijn als je een betonvloer wilt egaliseren. De prijzen verschillen per aanbieder, per vierkante meter, per laagdikte en per type ondervloer.

Een zinnige indicatie kunnen we je zo op voorhand echt niet geven. Vraag een offerte aan en probeer er zo duidelijk mogelijk bij te vermelden om wat voor klus het gaat. Wij gaan vervolgens direct voor je aan de slag om een offerte op maat te maken.

Advies van onze expert

Als jij interesse hebt in het laten egaliseren van je betonvloer kun je bij Egaliseren.nl geheel gratis een offerte ontvangen. Zodoende heb je een precies beeld van wat je kunt verwachten qua kosten als je het uitbesteed aan experts. Onze offerte is altijd scherp vergeleken met de concurrentie. Je kunt onze offerte vergelijken met andere offertes en dan zul je het ook zelf zien. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan en zet de volgende stap naar het laten egaliseren van je betonvloer.

Richard van Rijnsbergen – expert vloer egalisatie

Hulp nodig?

Vind je op deze pagina niet de informatie waar je naar op zoek was? Neem dan contact op met onze klantenservice. Je kunt ons telefonisch bereiken via: 085-4014938 of je kunt mailen naar info@egaliseren.nl. Wij zijn goed bereikbaar tijdens onze openingstijden. Deze zijn:

 • Maandag van 08:30 t/m 17:30
 • Dinsdag van 08:30 t/m 17:30
 • Woensdag van 08:30 t/m 17:30
 • Donderdag van 08:30 t/m 17:30
 • Vrijdag van 08:30 t/m 17:30
 • Zaterdag van 09:00 t/m 12:00

Expertise

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door expert vloer egalisatie Wesley. Hij is specialist op het gebied van het verhuren van egaliseren van vloeren en heeft ruim ervaring in het vak. De samengestelde informatie op deze pagina is vervolgens gecontroleerd door Richard van Rijnsbergen. Richard staat aan het roer van Egaliseren.nl en heeft de nodige strepen verdiend in de branche.

Laatste update: 17-04-2024