Egaliseren nieuwbouw

Een vloer egaliseren bij nieuwbouw, dat is toch niet nodig? Je zou het bijna denken, maar toch zijn de feiten vaak anders. Vaak is het ook nodig om in een nieuwbouwwoning te egaliseren.

De normen verschillen

Niet iedere aannemer hanteert dezelfde norm bij nieuwbouw egaliseren en de vlakheid van de vloer. Daarom is het bij het aanleggen van een vloer belangrijk de vlakheid te controleren. Om bijvoorbeeld laminaat aan te leggen is het belangrijk dat de vloer voldoende vlak is. Hetzelfde geldt voor parket of pvc-vloerbedekking. Volgens stichting Eigen Huis hanteren nog veel aannemers de vlakheidsnormen voor textiele vloerbedekking, terwijl daar niet zo vaak meer voor wordt gekozen.

Die verschillen in de normen kunnen leiden tot problemen. Zeker als je kiest voor een dik pakket vloerafwerking. Daarbij kun je denken aan een parket met daaronder nog een ondervloer. Bij de voordeur krijg je dan opeens problemen met de drempel. Een groot probleem voor rolstoelers. Daarom is egaliseren zo ontzettend belangrijk

Binnen 1 minuut een gratis offerte

Wil jij ook een vloer egaliseren en niet teveel betalen?

Bekijk vrijblijvend hoeveel jij kunt besparen.

 1000+ mensen gingen je voor
vloer egaliseren door heel Nederland
Ontvang een scherpe offerte

Stap 1 van 3

33%
    Stap 1/3

De beton- of anhydrietvloer: zeker niet vlak

In een nieuwbouwhuis egaliseren? Jazeker! De beton- of anhydrietvloer die standaard wordt gestort, is vaak niet vlak genoeg. Bovendien zijn de vloeren vaak korrelig. Daar kun je niet zomaar een vloer op leggen.

Stel dat je er niets aan doet, en er gewoon een vloertje op lijmt. Dan kun je na een tijdje weer opnieuw beginnen, want de korreltjes worden losgelopen, waarbij de hele vloer meegaat. Bij nieuwbouwwoningen is egaliseren dus zeker geen overbodige luxe.

Laten egaliseren door de expert

In een nieuwbouwhuis wil je waarschijnlijk niet zelf klussen. Daarom kun je het best een expert inhuren.Dit kan bijvoorbeeld bij een bestaand gesloten lijmbed, of bij een zachte, niet drukvaste vloer. Ook werkt dit bedrijf met vloeren waarbij kans is op ‘verbranding’, of waar een vocht isolerende coating moet worden aangebracht.

Het zijn allemaal klusjes die veel geld kosten en tijdrovend zijn als je ze zelf moet doen. Laat het doen en geniet straks optimaal van je nieuwe huis – met een fantastische vloer.

Vraag direct een gratis offerte aan en kom in contact met  de specialist uit jouw regio! 

Voornaam*
Email*
Postcode*

Soort klus: vloer verwijderenegaliseren

Type gebouw

Eventuele opmerkingen

Wesley

Bij egaliseren.nl zit je goed!

 

1000+ tevreden klanten

 

Ontvang een scherpe offerte  

 

Proffesionals uit jouw regio