al 10 jaar de grootste

Egaliseren nieuwbouw

Meteen een offerte ontvangen?

Onze diensten

Egaliseren in een nieuwbouw huis?

Een vloer egaliseren bij nieuwbouw, dat is toch niet nodig? Je zou het bijna denken, maar toch zijn de feiten vaak anders. Vaak is het ook nodig om in een nieuwbouwwoning te egaliseren. Niet iedere aannemer hanteert dezelfde norm bij het egaliseren van een nieuwbouw huis en de vlakheid van de vloer. Daarom is het bij het aanleggen van een vloer belangrijk de vlakheid te controleren. Om bijvoorbeeld laminaat aan te leggen is het belangrijk dat de vloer voldoende vlak is. Hetzelfde geldt voor parket of pvc-vloerbedekking. Volgens stichting Eigen Huis hanteren nog veel aannemers de vlakheidsnormen voor vloerbedekking, terwijl we dat tegenwoordig nog maar weinig zien. Die verschillen in de normen kunnen leiden tot problemen. Maar geen zorgen, wij helpen je met het egaliseren en het goed voorbereiden zodat de vloer er strak in komt te liggen.
Egaliseren nieuwbouw

De voordelen

 • 15.000 + Aanvragen

  01

  De grootste online aanbieder. Elke dag maken we honderden vierkante meters.

 • Snel een scherpe offerte

  02

  Je ontvangt vrijwel altijd binnen 24 uur een scherpe offerte voor jouw specifieke vloer.

 • Egaliseren door heel Nederland

  03

  Wij werken met uitvoerders door héél Nederland vanaf verschillende locaties. We kunnen daarom altijd snel aan de slag.

Nieuwbouw laten egaliseren

De beton- of anhydrietvloer: zeker niet vlak

In een nieuwbouwhuis egaliseren? Jazeker! De beton- of anhydrietvloer die standaard wordt gestort, is vaak niet vlak genoeg. Bovendien zijn de vloeren vaak korrelig. Daar kun je niet zomaar een vloer op leggen.

Stel dat je er niets aan doet, en er gewoon een vloer op legt. Dan kun je na een tijdje weer opnieuw beginnen, want de korreltjes worden losgelopen, waarbij de hele vloer meegaat. Bij nieuwbouwwoningen is egaliseren dus zeker geen overbodige luxe.

085-4014938

Voor vragen of een telefonische prijs

Laten egaliseren door de www.egaliseren.nl

Je moet er niet aan denken dat je In een nieuwbouwhuis na een jaar alles weer leeg moet ruimen en verwijderen omdat de vloer niet goed ligt.

We voorzien je graag van een offerte en misschien nog wel belangrijker; goed en uitgebreid advies.