Egaliseren in een nieuwbouw huis?

Een vloer egaliseren bij nieuwbouw, dat is toch niet nodig? Je zou het bijna denken, maar toch zijn de feiten vaak anders. Vaak is het ook nodig om in een nieuwbouwwoning te egaliseren.

Niet iedere aannemer hanteert dezelfde norm bij het egaliseren van een nieuwbouw huis en de vlakheid van de vloer. Daarom is het bij het aanleggen van een vloer belangrijk de vlakheid te controleren. Om bijvoorbeeld laminaat aan te leggen is het belangrijk dat de vloer voldoende vlak is. Hetzelfde geldt voor parket of pvc-vloerbedekking. Volgens stichting Eigen Huis hanteren nog veel aannemers de vlakheidsnormen voor vloerbedekking, terwijl we dat tegenwoordig nog maar weinig zien.

Die verschillen in de normen kunnen leiden tot problemen. Maar geen zorgen, wij helpen je met het egaliseren en het goed voorbereiden zodat de vloer er strak in komt te liggen.

Waarom kiezen voor Egaliseren.nl?

Gratis scherpe offerte binnen 2 kantooruren

All-in tarieven (Geen bijkomende kosten)

Egaliseren door heel Nederland

Direct gratis offerte
egaliseren bij nieuwbouw

De beton- of anhydrietvloer: zeker niet vlak

In een nieuwbouwhuis egaliseren? Jazeker! De beton- of anhydrietvloer die standaard wordt gestort, is vaak niet vlak genoeg. Bovendien zijn de vloeren vaak korrelig. Daar kun je niet zomaar een vloer op leggen.

Stel dat je er niets aan doet, en er gewoon een vloer op legt. Dan kun je na een tijdje weer opnieuw beginnen, want de korreltjes worden losgelopen, waarbij de hele vloer meegaat. Bij nieuwbouwwoningen is egaliseren dus zeker geen overbodige luxe.

Laten egaliseren door de egaliseren.nl

Je moet er niet aan denken dat je In een nieuwbouwhuis na een jaar alles weer leeg moet ruimen en verwijderen omdat de vloer niet goed ligt.

We voorzien je graag van een offerte en misschien nog wel belangrijker; goed en uitgebreid advies

Mogen wij binnenkort voor jou aan de slag? We adviseren je graag. 

  Voornaam*
  Email*
  Postcode*

  Soort klus:

  Aantal m2

  Eventuele opmerkingen


  Wesley

  Bij egaliseren.nl zit je goed!

   

  2750+ tevreden klanten

   

  Ontvang een scherpe offerte  

   

  Professionals uit jouw regio