Vloer egaliseren Edam Volendam

VLOER EGALISEREN EDAM VOLENDAM

Een vloer verwijderen of egaliseren vereist vakkennis. Daarom wil je waarschijnlijk een specialist inschakelen in de buurt van Edam. Egaliseren.nl heeft een landelijke database van de beste en voordeligste specialisten bij jou in de buurt.

Te veel betalen voor een mooie, strakke vloer? Dat hoeft niet meer. Door een specialist uit de buurt te zoeken, bespaar je op onnodige voorrijkosten. En doordat je op Egaliseren.nl altijd een scherpe offerte krijg, hoef je je niet druk te maken over de kosten. Bovendien werken wij met de beste vakmensen, waardoor je zeker weet dat het eindresultaat bevredigend zal zijn. Oftewel: een mooie, strakke vloer, zonder te veel te betalen.

Waarom Egaliseren.nl?

Laatste aanvragen in Vloer egaliseren Edam Volendam

VLOER EGALISEREN

Onder egaliseren verstaan we het vlaktrekken en egaal maken van een vloer. Dit is nodig als je een nieuwe vloer wilt aanleggen. Het is niet eenvoudig, maar het zorgt wel voor een mooier resultaat als je een nieuwe vloer aanlegt. Beton of hout is nooit gelijkmatig, dus je loopt kans de vloer te beschadigen. Doordat er bobbels en oneffenheden in de vloer zitten, ontstaat er slijtage. Door de vloer eerst te egaliseren, voorkom je onnodige schade. Je hebt dan een nieuwe vloer, waar je nog jaren van kunt genieten.

ZO WERKT EEN VLOER EGALISEREN

Voordat de vakman aan de slag gaat met het egaliseren, maakt deze de vloer helemaal schoon. Het is namelijk belangrijk dat de ondervloer schoon en stofvrij is. Daarna lijmt de specialist de vloer, zodat de egaline zich kan hechten. Als de vloer in orde is, kan er primer op. Daarna gaat er ook egaline op. De egaline zal gelijkmatig verdeeld worden. Daarna wordt de vloer ontlucht, zodat we tot een vlak en effen resultaat komen. Afhankelijk van de dikte van de vloer, moet deze daarna nog minimaal 12 uur uitharden. En dan begint de echte pret: het aanleggen van de nieuwe vloer.

Vloer egaliseren Edam Volendam