Vloer egaliseren Hoofddorp

VLOER EGALISEREN HOOFDDORP

Een vloer egaliseren is een precieze klus. De meeste mensen willen hun handen er niet aan branden, dus huren ze een specialist in. Maar een specialist zomaar ergens uit het land inhuren is duur. Op Egaliseren.nl kun je besparen door te kiezen voor een specialist uit Hoofddorp.

Een perfecte ondervloer is absoluut noodzakelijk voor het leggen van een nieuwe vloer. Daarom moet de vloer geëgaliseerd worden. Dat zou je zelf kunnen proberen, maar dan loop je het risico dat het mislukt en dat het opnieuw moet. Dat kost veel geld. Daarom is het een verstandig besluit een vakman in te huren. Een vakman weet wat hij doet en kan voor de perfecte prijs de perfecte vloer leveren. Daar heb je nog jaren profijt van.

Waarom Egaliseren.nl?

Laatste aanvragen in Vloer egaliseren Hoofddorp

VLOER EGALISEREN

Als we spreken over ‘egaliseren’, bedoelen we het mooi vlak en egaal maken van de vloer. Dat is nodig voordat je een nieuwe vloer plaatst. Het is niet makkelijk, maar wel een noodzaak. Zonder een egale vloer loop je het risico dat je de nieuwe vloer beschadigt. Bobbels en oneffenheden in de ondervloer kunnen zorgen voor meer slijtage. Een oneffen vloer ziet er natuurlijk ook niet zo mooi uit als een goed gelegde, strakke vloer. Daarom is het verstandig de vloer te egaliseren.

HOE WERKT DE SPECIALIST?

De specialist gaat eerst aan de slag met het schoonmaken van de ondervloer. Voordat de primer en egaline erop kan, is het belangrijk dat de vloer schoon is en geen stofdeeltjes meer bevat. Daarna wordt de vloer gelijmd en gaat de primer erop. Dat zorgt voor de beste hechting van de egaline. Daarna verdeelt de vakman de egaline gelijkmatig. Vervolgens wordt de vloer ontlucht voor een effen en vlak resultaat. Zodra de egaline uitgevlakt en ontlucht is, duurt het nog minimaal 12 uur voordat de vloer droog is. Hoe lang het drogen precies duurt, hangt af van de dikte van de vloer.

Vloer egaliseren Hoofddorp