Vloer egaliseren Hoorn

VLOER EGALISEREN HOORN

Een vloer verwijderen of een vloer egaliseren kun je waarschijnlijk niet alleen. Daarom is het een verstandig idee een specialist in te huren. Zo weet je zeker dat je het beoogde effect bereikt en profiteer je nog jaren van een mooie vloer. Vind direct een specialist in Hoorn.

Vaak denken doe-het-zelvers dat ze beter zelf een vloer kunnen verwijderen of egaliseren. Op die manier willen ze op de kosten besparen. Eenmaal bezig blijkt het toch ingewikkelder dan gedacht. Wat voor ervaren klusser je ook bent: de vakman bereikt een beter resultaat. Dat resultaat zal elke euro waard zijn. Profiteer ook van de kennis van een vakman, voor een passende prijs. Want een vloer laten egaliseren door een expert, is verrassend betaalbaar.

Waarom Egaliseren.nl?

Laatste aanvragen in Vloer egaliseren Hoorn

VLOER EGALISEREN

Een vloer egaliseren is zeker nodig voordat je een nieuwe vloer kunt leggen. Een ondervloer van beton of hout is namelijk nooit helemaal vlak. Daardoor kun je bobbels en oneffenheden krijgen. Dat kan resulteren in slijtage of schade aan de nieuwe vloer. Dat is zonde. Zorg ervoor dat de ondervloer in perfecte conditie komt, zodat je veilig, snel en gemakkelijk een nieuwe vloer kunt leggen. De specialist helpt je hier graag mee.

STAPPENPLAN

Een vloer egaliseren gebeurt in een paar stappen. Allereerst wordt de vloer stofvrij gemaakt. Al het vuil wordt van de vloer afgeveegd. Zodra de vloer mooi schoon is, wordt deze voorgelijmd. Daarna gaat er primer overheen, gevolgd door egaline. Doordat de vloer is gelijmd, hecht de egaline zich goed. Daarna wordt het gelijkmatig verdeeld en ontlucht. Zo bereikt de specialist een vlak en effen resultaat. Na ongeveer 12 uur zal de vloer opgedroogd zijn. Het kan ook iets langer zijn, dat is afhankelijk van de dikte van de vloer.

Vloer egaliseren Hoorn