Vloer egaliseren Schiedam

Vloer egaliseren in Schiedam

Heb je net een huis, pand of bedrijfspand gekocht en wil je deze op gaan knappen? Of kan de woon- of slaapkamer wel een touchup gebruiken? Ben je aan het kijken naar een nieuwe vloer en heb je deze uitgekozen? Zorg dan ook dat je een goede vlakke ondervloer hebt zodat jouw vloer helemaal tot zijn recht zal komen. Egaliseren.nl zorgt voor een perfecte ondervloer in Schiedam en omgeving. Deskundig vakwerk zal ervoor zorgen dat jij een vlakke en effen ondervloer krijgt. En dit zonder torenhoog prijskaartje, wij leveren professioneel werk voor een betaalbare prijs.

Waarom Egaliseren.nl?

Laatste aanvragen in Vloer egaliseren Schiedam

Hoe gaat dit in zijn werk?

Wanneer je hebt besloten dat je je vloer wil laten egaliseren, gaat het proces beginnen. Eerst wordt jouw oude vloer verwijderd en wordt het vochtgehalte in de vloer gemeten. Zo voorkom je dat jouw vloer oneffenheden en bobbels krijg als gevolg van vocht. Daarna wordt er een laag lijm aangebracht dat ervoor zal zorgen dat de egaline beter aan de vloer hecht. Deze zal ontlucht en glad aangebracht worden, waardoor je een gladde en vlakke basis krijgt voor jouw nieuwe vloer. Dit proces duurt tussen de 24 en 48 uur, omdat de egaline goed moet drogen en uitharden. Houd hier dus rekening mee in de planning.

Ik wil een egale vloer, hoe pak ik dit aan?

Als je hebt besloten dat je een egale ondervloer wil zodat jouw vloer minder gaat slijten en beschadigen, kan je vrijblijvend een offerte aanvragen. Dit is gratis en je zit nog nergens aan vast. Zo krijg je een goed beeld van de kosten en zal je niet voor een hoog factuur komen te staan. Zodra je hebt aangegeven interesse te hebben en akkoord te gaan met de offerte, komt het bedrijf kijken naar jouw vloer om even alles door te lopen en ook te kijken welke producten ze het beste kunnen gebruiken. Alles voor een perfecte vloer!

Vloer egaliseren Schiedam